For One Democratic State
in the whole of Palestine (Israel)

FOR FULL EQUALITY OF NATIVE AND ADOPTIVE PALESTINIANS

FOR One Man, One Vote

Home


Search

 

Bulgarian ArticlesГосподари на словото: американо-израелският тероризъм


Мечът на Свети Михаил

Във фантастичния филм Дюн, който предвиди нахлуването на САЩ в Средния Изток, питат Духовния водач на Съпротивата: Ще постигнем ли някога Мир в земите си?"
Ще постигнем Победа отговаря той.


Съболезнования

Поднасям моите съболезнования на народа на Ирак за загубата на верния му син, Президент Садам Хюсеин, варварски убит от Американските окупационни сили и местния им слугинаж.
Той беше първият арабски народен водач, който не само страдаше за Палестина и палестниците, но и който се осмели да върне издевателствата на ционистите, като докара войната до прага на евреите бъдещите свободен Йерусалим и свободен Багдад никога няма да го забравят.
Той беше жестоко убит убити бяха и синовете му и основната цел на тези свирепи убийства беше отмъщение за бомбардировката на Тел Авив през 1990 год. и за отказа му да прекърши гръбнак пред Агресора.
По-достойно е за Човека да умре прав, отколкото да живее на колене и Президентът на иракския народ умря прав, изпълнен с презрение към убийците си.
Напускайки живота, той се присъедини към безбройните борци за независимост, зверски избити от Империята.
Един ден Буш и палачите му ще платят за това убийство, което - покрай всичко друго - ги характеризира като жалки страхливци: те ще плащат за него и живи, и мъртви.

Слава на героите, паднали за свободата на Родината си!

Израел Шамир


Странният случай на Джаред Израел

Майсторите-манипулатори нямаше да са майстори, ако не бяха хитри. Много хора стигат до заключението,  че медиите, експертите и политиците ги подвеждат. Но коя е истината?  Владеещите изкусната манипулация осигуряват огромен избор на капани и подвеждащи обяснения на реалността работещата уловка е, че част от тях са истина. Останалата част обаче е преднамерена дезинформация с цел манипулация. Само внимателен прочит ни дава възможност да забележим добре замаскирания капан. 


Ушите на Мидас

Нов призрак броди из Съединените щати. Той хвърля сянката си из добре защитените работни зали на вестници и банки, разтърсва основите на кулите й. Това е призракът на гласността: тъмната тайна на еврейската власт е изтеглена на повърхността. Съвсем наскоро приказките за нея бяха считани от някои за смехотворни, от други като рисковани, опасни, заплаха за всяка кариера.


ПОБЕДАТА НА ЛЬО ПЕН - НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА СЛЕДВОЕННИЯ ВЪЗХОД НА ЕВРЕИТЕ

Френският народ изпрати важна вест на света, избирайки водача на традиционалистите, Жан-Мари Льо Пен, за втория тур на президентските избори в страната.
Това не е само доказателство за общо разочарование, както писа вестник Ню-Йорк Таймс.


Висшите свещеници на Цион и умелите проповедници

Най-новата дискусия, включваща арабския свят, е предизвикана от телевизионна програма Ездачът без кон, пусната в ефир по няколко арабски сателитни канала в сряда, 5 ноември: първият ден на свещения празник Рамадан. Причината за спора е, че програмата е частично базирана на Протоколите на Висшите свещеници на Цион, старият фалшификат, произхождащ от Царска Русия пише Qais S. Saleh, бизнес консултант от Рамала, на иначе чудесния сайт Каунтър Пънч (1). Както може да се очаква, Saleh осъжда програмата и предупреждава палестинците и арабите да стоят настрани от лошия стар вълк на антисемитизма или, както той се изразява, от тенденцията към внос на антисемитски фанатизъм. HOME THE LEFT BIOGRAPHY BOOKS FAQs ARCHIVES REVIEWS LINKS DONATIONS CONTRIBUTORS GUESTBOOK FEEDBACK CONTACT

English Articles Russian Articles Albanian Articles Arabic Articles Bulgarian Articles Czech Articles Danish Articles Dutch Articles French Articles German Articles Greek Articles Hebrew Articles Hungarian Articles Italian Articles Japanese Articles Norwegian Articles Polish Articles Slovak Articles Spanish Articles Swedish Articles Turkish Articles